BOWLING Vimperk 31.1.2009

13.02.2009 16:20

    Jelikož není přes zimu jak a co trénovat, rozhodli se členi SDH Budilova a SDH Zdíkovce, že opět po roce uspořádají bowlingový turnaj ve Vimperku. Otcem celé myšlenky a hlavním organizátorem byl MaK ze Zdíkovce. Měli jsme zamluveny obě dvě dráhy, aby nám hra dobře ubíhala a všichni se vystřídali. Samozřejmě nechybělo ani několik protestů - Lída mlčí. Účast ze začátku nevypadala moc dobře, ale po chvíli dorazili i někteří opozdilci a mohlo se začít hrát.

    Budilovští a Zdíkovečtí hráli proti sobě celkem 4 kola a nevedli si zrovna špatně. Za Budilov musím pochválit výkony „Šáši“ Venci „Jakuba“ Jandy, Vojty „Ouška“, Pavla a také Martina „Hoďboty“. Ti naší čest hodně zachraňovali, jelikož ostatní byly asi v o něco menší formě nebo zdeformovaní ze dne předem. Byly mezi náma totiž i tací, kterým se opravdu nevedlo. Možná, že Klárka s Pítem by mohli společně po večerech ty koule trénovat, aby se béčkaři zvedali a zvedali.-).

    Nakonec to pro nás nedopadlo zas tak špatně. S našimi 2803 body proti Zdíkoveckým 2647 jsme vyhráli. I když jen o fous, ale… vyhráli.

Takže jsme to musely samozřejmě pořádně zapít. Škoda, že Zdíkovečtí utekli nějak rychle - dokonce i ti, co rádi zpívají a tancují (záměrně nejmenuji). Budilovští tedy museli pařit sami do 2 do rána. Snad se to při odvetě zlepší ;o).

Vyhledávání

Kontakt

SDH Budilov Radek Novotný
Budilov 38
384 81 Čkyně